RECEPTAI: Kaip namų sąlygomis paruošti skaniausią sūdytą lašišą naudojant vakuumavimo maišelius?

RECEPTAI: Kaip namų sąlygomis paruošti skaniausią sūdytą lašišą naudojant vakuumavimo maišelius?

Vienas iš paprastų, bet itin naudingų būdų, kaip išnaudoti visas vakuumavimo galimybes - paruošti vakuume ne tik mėsą, bet ir žuvį. Su prieskoniais paruoštą žuvį rekomenduojama šaldytuve laikyti daugiau nei 2 paras (laikant ilgiau - druska gali įsigerti per stipriai ir taip sausinti patį produktą), kitu atveju - žuvis arba mėsa vakuume be prieskonių gali jūsų šaldytuve išsilaikyti net apie 2 savaites. 

Šiandien pristatome jums mūsų firminį prieskoniais paruoštos vakuumuotos lašišos/upėtakio receptą. 

✨Suomiškas sūdytos lašišos receptas✨ 

1️⃣ Imame pasirinktos žuvies file (nepamirštame išimti visus mažuosius kaulus, kurie vėliau gali trukdyti smulkiai pjaustant juostelėmis)
2️⃣ Dedame žuvies file ant StayinHunt padėkliuko, kuris išlaiko žuvies formą ir drėgmę, gausiai apibarstome mėgstamiausiais prieskoniais: jūros druska (geriausia Coarse Sea Salt), kapotais krapų lapeliais (galima naudoti ir džiovintus krapus), būtinai užbarstome žiupsnelį cukraus ir raudonųjų pipirų, kurie suteikia ypatingai sodrų skonį.
3️⃣ Paruoštą žuvį atsargiai talpiname į StayinHunt vakuumavimo maišelį (idealiausiai tinka 20cm pločio rulonai) ir vakuumuojame su savo turimu (arba pas mus įsigytu) vakuumavimo aparatu.
4️⃣ Taip paruoštą žuvį šaldytuve reikia laikyti apie 2 dienas (bent 2 naktis), kol įsigeria visi prieskoniai. Tuomet išimame iš maišelio ir ant to pačio padėkliuko plonai supjaustome juostelėmis (geriausia specialiu, filiavimo peiliu).
5️⃣ Skanaujame ir dalinamės su šeima bei draugais!

  • Prenumeruok naujienlaiškį

    Informacija